(фото:Србијаданас.нет)

Ухапшена напредњачка координаторка и преварант у афери „незавршени станови“

Београд – Свјетлана – Лана Ђурашковић један је у низу ноторних криминалаца, чланова СНС-а који су људе у Србији преварили и отели им новац за станове који никада нису завршени. Како сазнајемо, она је јутрос у пола 9 ухапшена и тренутно се налази у притвору, што нам је потврдио и један од оштећених у поступку против овог вишеструког преваранта.

 

(фото:Србијаданас.нет)

Исти извор нам је открио да ће Ђурашковићева бити сутра изведена у 11 часова пред тужиоца. За оне који не знају, подсећамо да је Лана један од координатора СНС-овог интернет тима, народски речено – један од шефова Вучићевих ботова. Заједно са својим партнером Сашом Савићем осмислила је и извела читаву превару са становима.

 

(фото:Србијаданас.нет)

Афера са становима у београдском насељу Миријево траје већ неколико година. Предузеће „СЛ некретнине и адаптације“, чији је директор Свјетлана Ђурашковић, блокирано је више од 1.000 дана на износ од 32.844.894 динара, показују подаци Народне банке Србије.

 

(фото:Србијаданас.нет)

„Потпуно несметано варају људе за станове, од којих су неке продали и по два пута. На десетине грађевинских предузећа и фирми је преварено, изградња стоји, против њих је поднето неколико кривичних пријава за преваре. Чак су били агресивни, па су џиповима долазили и претили људима“ – рекао је пре пола године наш саговорник, иначе власник плаца који управо покушава да раскине уговор са овим, у најмању руку, пробламатичним паром.

 

Поједини преварени грађани жалили су се да су им Ђурашковићева и Савић претили.

„Рекли су нам ће нас пријавити полицији за изнуду ако наставимо да их зовемо да нам врате паре које смо им дали за неизграђене станове“ – испричали су наши саговорници. Једна од оштећених купаца поднела је чак и кривичну пријаву у ОУП Чукарица због претњи.

Иначе, Лана Ђурашковић је блиски пријатељ са министром полиције Небојшом Стефановићем, о чему смо већ раније писали, а заједно их можете видети на слици испод (десно од Небојше).

 

Иначе, чак је у читаву причу о Ђурашковићевој уплетен и Александар Вучић. Када су га питали, шта зна о њој, он је одоговорио да је не познаје, а после се открило да је прати на друштвеним мрежама. Остављамо вама да процените да ли је Вучић лагао о познантству…

(фото:Србијаданас.нет)

 

Ђурашковићева је у притвору, СНС-ов ботовски тим је слабији за једног вођу, а ми се надамо да ће правда бити задовољена и да ће оштећени у овом случају добити накнаду коју заслужују.

 

 

Герила.рс

 

 

 

2 коментара

  1. CECA-LANA…SNS-a,SPERMUSA…!!!

  2. Погледајте какав је позив, потпис и печат. Крајње неуредан као да га је писао Шабан. Тако не изгледа акт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Принтскрипт)

У последњих 5 година из Србије се иселило пола милиона људи а земља је задужена са још 10 милијарди евра

Београд – Александар Вучић обмањује јавност о задужености земље. Резултат његове власти ...

Кајл Скот (Фото: Јутјуб / Б92)

Скот нешто мути са шиптарима: Отишао у Приштину да би чуо „мишљење косовских званичника“

Београд-Амерички амбасадор у Србији Кајл Скот одржаће у Приштини неколико састанака са ...