Улога породице Ротшилд: „Ми производимо разређени ваздух и контролишемо читаву планету“

Ја сам на челу једне династије, која непоколебљиво вековима и у потпуној тајности планира стећи тоталну доминацију над човечанством.
Ја сам на челу Билдеберговог клуба који је 1953. године, заједно са још шест магната и пет краљевских породица осмислио стварање Европске уније да контролише народе Европе и коначно их укине креирањем и контролисањем ваших политичара у свакој политичкој странци-без обзира на идеологије.
Неки нас повезују са слободним зидарима (масонима), илуминатима и другим тајним и моћним организацијама… Они и не знају да су све те организације еволуционе везе на нашем путу ка суверенитету над човечанством. Ми контролишемо новац тако што влада доноси законе који нам дају искључиво право на штампање новца.
Скоро свака централна банка у свету је наше власништво и успели смо их уверити да су под контролом њихових влада.



Ми стварамо све: редак ваздух (који дишете) штампамо смарт картице, штампамо новац, то је новац који се обрће, а затим га преносимо вама у виду кредита, кредитирамо ваше компаније, фирме и ваше владе. Нас не интересује даље како и шта радите за ваше владе које вас опорезују да би исплатиле нама.
Вашим владама стварамо ратове, а затим обема зараћеним странама позајмљујемо разређен ваздух и тако чинимо у сваком рату још од времена Наполеона… на овај начин смо прикупили сво злато планете.
Финансирамо све политичке организације и идеологије док нам служе на подели ваших народа подстичући страх, ривалство, нетрпељивост, фанатизам.
Јавности је довољно скренута пажња на проблеме и симптоме нашег деловања, али тек толико да не буде откривен наш план освајања и доминације који  примењујемо.
Хитлер и Мусолини, Маркс и Лењин прихватили су наш новац да би промовисали своје идеје, контролу тржишта и тако смо стекли могућност коме ћемо додељивати богатсво…
Контролисањем банака поробили смо вас, док штампањем ваздуха проверавамо рејтинг агенција и тиме уништавамо ваше земље и ваше пословање истовремено протежирајући наше мултинационалне компаније. Пошто контролишемо све мултинационалне и глобалне компаније у могућности смо стога да под своју контролу ставимо већину светских влада, скоро све масовне светске медије… ви тако верујете да на миру радите и завршавате своје обавезе, а ми проверавамо међународне организације, Светске банке и ММФ, као УН и УНИЦЕФ ове се организације усмеравју уништењу човечанства (које ће се десетковати), будући да је потребно да доминирамо, осим тога ћемо преживети на рачун губитка милијарди људи.
Веома смо близу остварењу свог циља, када ћемо прогласити Глобалну валуту и Светску владу, онда отворено постајемо и владари планете…
Све што треба да урадите је да заборавите на демократију, слободу и људска права. Навикните да наравно, будете наши робови које ћемо вас таквим и учинити, што је наш успех, јер смо успели да сматрате да сте имали демократију и да сте били слободни, а у ствари, постали сте зависници и таоци материје и богатства које сада контролишемо, јер богатство ваших народа, ваша земља и ви, прелазе у наше руке, јер сте нам „дужни“ и „кредит“ нам никада нећете бити у стању „отплатити“…
Учинићемо да ако ипак и успете исплати, да вас истребимо законодавством које смо осмислили и репресијом оружаних снага која ће се почети спроводити и неће вам дозволити да подигнете главу, чак ће ваша храна и твоја вода ускоро бити под нашом апсолутном контролом, па тако без нас нећете бити у стању да преживите.
П. С.
Време је да се представим!
Ја сам Лорд Јакоб Ротшилд.
Једина ствар која нас плаши је да се не пренете из овог „сна“ и можда напустите игру коју смо вам одредили да играте, па одлучите да нам се супротставите, тако што нећете признавати више наш новац, владу, партију и идеологију коју смо вам наметнули и решите да свој живот узмете у своје руке!
Међутим, то је практично немогуће, јер смо успели да већину од вас преобратимо у антропоморфну масу без савести, без знања, без размишљања, без достојанства, без вере, без храбрости, већ сте мртви, и ми вас контролишемо.
И тако, то је готово немогуће, јер да бисте побегли од нас морате прво постати људи!
И коначно, погледајте како је моја породица започела причу, што ће рећи, да се не скрива, али срећом, ви се ипак нећете излагати никаквој жртви захваљујући утопијском животу који већ живите…
Са грчког посрбио: Славиша Лекић, свештеник

15 коментара

 1. Ma, dajte, molim vas, vise sa ovim pisoplotonjom. Misli li neko zaista da je ova izvitoperena nakaza toliko mocna? I on je samo obican pion u rukama pravih vladara, kakav rotsild, morao je i sopstveno prezime da izmisli njegov predak, nije njihovo, prosto su ga „pokupili“ sa neke krcme. I on ima samo privid moci, drugi rukuju njime.
  Histerija je i njima zavladala, vreme je da se menja garnitura i na njihovom vrhu, pa sada belebecu isto k’o i veliki faraon, ne bi li pokazali kako su oni ti, cuveni vladari iz senke. Idi, bre, drtino u grob, vreme ti odavno isteklo.

 2. Само, он не зна да је Земља Равна! 😉

 3. Док је био жив:

  „Време је да се представим!
  Ја сам Лорд Јакоб Ротшилд.“

  А сада је мртав:

  „И ОН ЛЕГ`О, И ОНА ДАСКА ТВРДА, И ОН ВИШЕ НЕ МРДА!“
  “ОЈ, РАНО, ШТО НИСИ ОДАВНО!“

  Драган Славнић

 4. Неби то могао да ти није по допусту… помислио да је бог. Смртан си ко и остали. Неком смрт дође као ослобођење а неком као вечно мучење.

 5. Dragane,nije Jakob mrtav a ova prica nije daleko od istine.Pogledaj i pokusaj shvatiti sta se desava trenutno u Srbiji pa ces shvatiti moc vladara iza paravana.Pravo je receno da demokratija ne postoji nego neo liberalizam sto u prevogu znaci“fasizam“ i tako je to od Srbije do Amerike.

 6. Богаташи као Ротшилд и слични су се потпуно повукли из јавног живота, да им неко не би завртао јајца. Та самоизолација је оно што зовемо „сенка“. Значи није да би владали, него да не би страдали. На тај начин избегавају да их медији прате, да им сликирају утољану децу и слично.
  Новобогаташи и богаташи типа Сорош су избачени у јавност као кретенчине које добијају ударце са свих страна али пролазе зато што отворено деле мито. Русија покушава да уклони своје боагаташе испред очију јавности јер су они као црвена марама испред бика. Нешто по угледу на Ротшилдове. Србија је такође завила у маглу српске тајкуне. Као, они су млого вредни. А није то, него набошће их неко једном па се склањају. Пример Беко. Слике раскалашног и кретенски богатог кич живота деце руских олигарха су ипак објављене на интернету. Да ти се кичма најежи.
  Да држава неће да их држи у тајности, они би били видљивији од мрака. Држава штити богаташе, односно концентрисани капитал, јер јој је користан.
  Писао сам о томе пар пута и мрзи ме сада.
  Да они не плате политичаре како треба, редовно и увек, били би богати као и ја.
  Нормално да имају утицаја, али то да владају су бајке за малу децу.
  Они који владају, а то су групе политичара бесконачно на власти, могли би, ако им се нешто не свиди, сваког од тих богаташа да збришу преко ноћи. Не збрисавају их, јер су ипак и богаташи део власти и сарађују.
  Ко директно командује војском, специјалним службама и милицајцима?
  Па политичари.
  Пример за то „збрисавање“ богаташа је и онај њујоршки милијардер кога су збрисали за недељ дана.
  Ко?
  Судије по налогу политичара, са доказима ЦИјЕ, који су, наравно, постојали и раније. Сваки богаташ има своје „доказе“.
  Богаташ не може да покрене порески уред против политичара, али политичар против богаташа може.
  А како су они у једном тиму, ретко се догађа да неког богаташа окаче на дрво за вешање.
  Дакле, богати су све док сарађују.
  Зашто не би сарађивали, када на тај начин имају неограничену заштиту?
  Трамп је например, специфичан случај.
  Он је богаташ типа „Сорош“ и могу га разапињати на све могуће начине.
  Али као председника НЕ могу га разапињати.
  Да би могли да униште Трампа, или бар да им се шансе повећају, политичари којима је један богаташ прузео вођење власти, покушаће правним средствима. Импичментом такозваним.
  А после, када поврате власт од милијардера и он опет заузме фотељу коју свеједно има, то јест фотељу милијардера, неће га више дирати, али ће га шутнути у изолацију.
  Ето како понеки богаташ ипак дође до врховне власти и постане владар.
  Што би то радио, да је могао да влада из „сенке“?
  Па није могао. Нико га из власти није зарезивао 3 посто у чистим %ма.
  Зато им сада пао мрак на очи.
  Зар један милијардер да нам буде власт?
  Није то све баш тако како ја олако пишем, али није ни далеко.
  Покушајте мало и на тај начин да размишљате.

 7. Da, sve je ovo istina i JOS GORE! Ovaj clanak je samo jedan mali delic njihovih „aktivnosti“! Vaseljenska bi trebalo da u nastavcima prenosi njihova zlodela unazad nekoliko vekova. Oni su na primer finasirali Francusku revoluciju. Onda njihova povezanost sa Jezuitima i kako je papiga (zaboravih mu ime) pocetkom proslog veka u ime Vatikana pozajmio pare od te sotone u ljudskom obliku. Citave su knjige o njima napisane, sve dokumentovano. Uzasne stvari! Jevrejski hazarski kriminalni sindikat svetskog formata.

 8. Ускоро у Призрену

  Hmmm
  Nisu imuni na metke,eksploziv,otrov,itd…tu im novac nema svrhe.
  Kitajci su im obecali da ce njih i njihove porodice licno unistavati budu lim stali na put .

 9. Ускоро у Призрену

  Нису отпорни на смрт што природну што насилну,сви потомци овога сатанисте ће бити ускоро уништени,и сво им попљачкано богатство од човечанства бити одузето.

 10. Ускоро у Призрену

  Чека их кинеска освета,неће им остати ни наследник у колевци.

 11. „Thin air“ se prevodi kao „ŠARENA LAŽA“ OBMANA. Razređeni zrak??? .. Ko te bre učio engleski? Što bre nisi učio taj „jezik“ iz kaubojskih i crtanih filmova.. bolje bi ga naučio..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

НАТО (Фото: ЕРА)

НАТО не одустаје од понижења и притисака на Србију

САД и УК преко НАТО пакта и ЕУ деценијама чине све да ...

Пуцњава на фестивалу у Њу Џерсију, има мртвих и рањених

Трентон-На културном фестивалу у Трентону, у Њу Џерсију, протекле ноћи дошло је ...