Амерички дечаци (Фото: SusanDonaldson James)
Амерички дечаци (Фото: SusanDonaldson James)

Упознајте нову америчку генерацију!

Амерички дечаци (Фото: SusanDonaldson James)

Амерички дечаци (Фото: SusanDonaldson James)

Вашингтон – Конкурс лепоте у кампу за дечаке. Родитељи аплаудирају jедном од учесника овог дечјег логора који изводи дефиле на импровизованом црвеном тепиху у женској розе хаљини.

У протекле три године, фотограф и мајка двоје деце, 47-годишњa Морис Линдзи документује догађаје који су се одиграли током четири недеље у кампу „за дечаке, неопредељеним у свом полу“. Назив логора и место се држи у строгој тајности, у циљу заштите родитељa који желе да сачувају своју приватност. У серији својих фотографија које је снимила, Линдзи их назива са: „Ти си – ти“ (највероватније да је овај камп Aranu’tiq за „трансгендерне дечаке“).

Циљ програма, како износи Морис, јесте да се „помогне родитељима чији дечаци од 3 године и старији, имају задовољство да носе потпетице и розе хаљине, а не желе одећу за дечаке тамније боје“. Такође се родитељима и деци саветује „безбедно окружење, где би се (оваква) деца подстицала да изразе самa себе“.

Сврха фотографа у овоме би била та, каже она, „да некако продре у дечји начин живота и покаже свету, како блистају деца током шоу талената и модне ревије, која се пажљиво припрема током године“. Линдзи Морис планира да створи албум и велику путујућу изложбу која ће обићи прво САД, а затим и цели свет, са циљем да се „покаже младалачкo лицe друштва, фаворизовањем хомосексуалног понашање, односно, начина живота“. И на томе, зарадити новац.

У чланку Сусан Д. Џејмс (SusanDonaldson James) „Дечаци у розе су добили свој камп“, a на abcnews.com испричане су историјe о деци која већ неколико година похађају овај камп. Осим тога, у логор долазе и чак доводе своје породице. На пример, родитељи 10-то годишњег хомосексуалног дечака већ три године, при том, у камп са собом доводе и њихово двоје млађе деце од 3 и 4 године, „које немају коме оставити кући“. Резултати су превазишли сва очекивања. Ту је и прича о 16-тогодишњем дечакy / девојчици, кога(jy) „добровољно“, одрасли излaжy хормоналнoj терапији за промену пола, благодарећи преданости лекара „Националног медецинског Дечијег центра“ у Вашингтону и „Служби за промену пола“ у бостонској дечјој болници (Gender Management Service at Children’s Hospital in Boston.). У последњиx 80 % оваквих случајева, дечацима су ампутирали гениталије.

1380877313_2

Као резултат тога, данас, према Williams Institute (истраживачки центар Правног факултета, Универзитета у Калифорнији, UCLA Law School), око 700.000 Американаца се претворила у транссексуалцe и содомитe, а та цифра неће бити коначна, већ има тенденцију даљег раста – а све захваљујући оваквим „камповима“.

Дегенерација обичних Американаца пажљиво подржана на државном нивоу – створила је специјални Национални Центар за Трансгендерне Полове (National Center for Transgender Equality).

Камп у САД је намењен за децу од 6 до 16 година. Родитељи имају обавезу потписати уговор о поверљивости. Уз то, камп стално мења своје локационо место. Приче за лаку ноћ деци не причају професионални наставници и педагози, већ волонтери.

Места за 2013 годину су већ сва попуњена, тако да слободних нема ни западној ни на источној обали. У току је снимање рекламе за 2014 годину која гласи: „савршен камп за ваше дете“!

На овим фотографијама су приказани дечаци. Nека вас не изненађује дуга коса – многи „добри“ родитељи и сами сексуалнo девијантни или су бивши усвојеници истополних парова, који сада својим трогодишњим синовима и старијим дечацима, не само да намећy свакодневнy шминку, облачећи их као проститутке, већ их приморавају да пуштају, да им израсте дуга коса.

1380877278_3

Амерички родитељи, сваке године организујy овакве годишње састанке за своју децу и сами у њима узимају активног учешћа.

Фотограф Линдзи Морис је овековечила неколико сцена из живота дечјег кампа, где неколико дана у години, сами родитељи изабирају женске хаљине својим дечацима-синовима, сестрине украсе, уче их како да користите кармин, да тако кажем, социјализирају ову децу у живот заједнице.

„Често смо само слушали, поједине тужне приче, које се дешавају деци у ЛГБТ породици – каже Линдзи – наводно су деца из истополнe средине више од других осетљива и подложна депресији и самоубиствy. Али то није сасвим тако, зашто не обраћамо пажњу на ведрије стране, покрета ове врстe. Ово није за децу никаква трагедија“.

Морис се нада, да ће потписивањем уговора о продаји књиге о новим, млађим генерацијама из нетрадиционалних америчких породица, зарадити нешто новца за децу, која нису у могућности да посете овaj камп (и не сумњамо, да ће идеолози Новог Cветског Поретка у томе да јој помогну – прим.прев.).

„Мој сан је – да будем сведок сексуалнe трансформацијe ове деце – продужава даље амерички фотограф, – желим да сваког од њих видим срећним припадником геј заједнице у нашој земљи“.

Деци je у логору у том смислу, дата пуна слобода изражавања: од употребе мамине козметике, до експерименталног облачења у женску одећу на црвеном тепиху.

Најпопуларнијa разонода данашње деце-трансвеститa је, можда, такмичење попут „модне ревије“, где сe дечаци такмиче у своју способност да импресионираjy друге дечаке.

Упркос чињеници, да још није јасно у ком су узрасту ова деца, већ од сада геј родитељи мисле о својим чедима, припремајући их за неконвенционални начин живота.

Добро јутро Америка!

1380877351_5

33 коментара

  • Pripremaju ih za pedere!!!

  • Nazalost i Srbi su 5 oktobra izabrali ovaj put. Upravo se navrsila godisnjica od najvece izdaje koji je Srbski narod ucinio. Grk Efialtes je doveo Perfsijance iza leda
   Spartancima i postao simbol najgnusnije izdaje. Petog oktobra stotine hiljada Srba je ucinilo isto. Tada smo odlucili da cemo i nase sinove predati ovima. U filmu 300 je zato ovaj Grk prikazan kao fizicka rugoba aludirajuci na njegovo duhovno stanje. Hriscanima je ipak data mogucnost da se pokaju i promene svoj put. Pokajmo se i odbacimo te tkzv zapadne vrednosti inace ce i nasi sinovi u rozlim haljinama spartati modnim pistama.

  • Nezavisni naučnici kažu da se sklonost ka istim polovima kod djece razvija od 7 do 14 godine i to (pazite) isključivo pod uticajem okoline i okruženja u kojem odrastaju…
   Zamislite sad zašto tjeraju djecu da rade ovakve stvari, čista produkcija pedera.

 1. острогорски

  Колико ли ће пара болесницима са Вол Стрита донети оваква зараза ако добије димензије пандемије?

  Здравље није профитабилно већ болест!

 2. Ау сунце ти јебем! Још не могу да дођем к себи.

 3. Онима који хоће да им деца изледају овако нека гласају за претходне навласти и ове данас нарочито за СНС.

 4. TO JE NOVA AMERICKO SIPTARSKA IZDAJNICKA GENERACIJA NIKOLIC,DACIC I VUCIC.

 5. NAŽALOST TO JE BLISKA BUDUĆNOST ,EVROPSKE UNIJE , AMERIKE I SVIH ZEMALJA-DRŽAVA, KOJE ,PODRŽAVAJU LGBT POPULACIJU, GEJ BRAKOVE, USVAJANJE „ZAKONA O ISTOPOLNIM BRAKOVIMA“ I „ZAKONA O USVAJANJU DECE OD STRANE ISTOPOLNIH BRAKOVA“ ,A TU JE I SUSED HRVATSKA, A I SRBIJA SE PRIBLIŽILA TOME.

 6. Лабораторија на отвореном,са белих мишева прешли на децу…производе педере.Ови тако почињу,прво је све на добровољној бази,а већ сутра по новом „закону“ ако процене да му је место у кампу. А, где су сад НВО и црква?Где су социјални радници?Па где дете од 6 година зна шта је и ко је? Ало бре људи,па ово је хорор,ово је содома и гомора на амерички начин.
  ОВА ЗЕМЉА ЈЕ ПРОКЛЕТА И БОЛЕСНА!!!
  Хоћемо ли да чекамо да и код нас праве овакве кампове??? Хебем ли им и племе и семе дегенерисано и изопачено,да им хебем…ТРУЛЕЖ ЗАПАДНИ!!!!! 🙁

 7. Ako ako, što više ovakvih amerikanaca, to bolje.

 8. Boze sacuvaj I sabrani svake napasti pa tako I ove. Jadna djeca jos nesvjesna sto im rade, od jos jadnijih (bolesnih ili iskompleksiranih) ljudi („roditelja“).

 9. Зар онолико „промовисање“ Андреја Пејића није на истој „линији“?

 10. Свет на овакво зло, ето, припремају и модне иконе, као Жан-Пол Готје, који је „прославио“ Андреја Пејића.
  Видела сам недавно на ТВ једног модног креатора – био је тако одвратан, да ми је пало на памет да таква наказа не може да воли људе.
  Да ли модни креатори заправо мрзе жене када су манекенке толико мршаве да личе на младиће?

  • Марина могу да схватим да се различитим мушкарцима допадају различите жене, али жене, а тешко могу да разумем жене које пристају да прожетају ,,модном пистом“ лишене сваке женствености и мушкарце дотеране као жене. Фрик шоу! Био сам некада давно позван од пријатељице на модну ревију, мислим да је нека агенција Клик, на којој су се појавиле благо речено жене које су изгледале као да су сада изашле из Дахауа или Аушвица или не дај Боже, Јасеновца, са некаквим мртвим пилићима на глави уместо шешира, а онда је блазирани Београд аплаудирао! Сви су били обучени у крпе које су ваљда требале да подсећају на иконографију неког измишљеног пећинског човека. Замислите, то је било модерно, а изгледало је тако настрано!

 11. Иако ово делује застрашујуће треба имати вере у природу. Хитлер је такође покушао да створи неке нове људе (додуше долазили су на свет природнијим путем) па није успео. Већина те деца отргнута од свог природног окружења и одгајана на неприродне начине су касније имала силне менталне проблеме те се та линија људске лудости угасила сама од себе. Данас је лако је манипулисати децом и убедити их да су збуњена што се тиче сексуалне орјентације али чим изађу испод тог звона права природа ће да исплива на површину те ће се или вратити нормалности или ће због сукоба у глави да заврше као наркомани / алкохоличари са добрим изгледима за самоубиство. Жао ми је те деце али њихова судбина је већ одређена. Што се пре отргну из тог окружења веће су им шансе да се спасу.

 12. Болесно, болесно, ако дође то до нас, а кренуло је са прајдовима, са сесуланим васпитањем у војвођанским школама, морамо узети пушке у руке и шуме. Жао ми је ове деце само зато што пролазе кроз пакао због својих болесних родитеља.
  Овоме се на пут може стати само оружаним путем, другачије се са њима не вреди причати.

 13. Pojedinci zapali Hitler pa Hitler. Kod Hitlera pederastija se strogo kaznjavala, kao i ostale bolestine i sodomije, dok se pridavala najveca briga normalnoj porodici sa muzem, zenom i njihovom djecom. Jevrejsko-komunisticka nazovi istorija je pojedincima stvarno isprala mozak.

 14. „У последњиx 80 % оваквих случајева, дечацима су ампутирали гениталије.“

  Менгеле није умро, ено га у САД

 15. Родитеље ове деце треба моментално стрељати без суда.

 16. Samo napred! Sto vise njih takvih to ce biti lakse svetu. Na taj nacin se smanjuje ukupan broj stanovnika Amerike. E sad samo kad nebi to nametali na silu ostalom svetu…

 17. Ostavite ljudi ameriku, boli me uvo kakve stvari tamo rade degenerici, nego ako nemate decu napravite, a ako imate ne dopustite da postanu narkomani,pederi,kurve itd. Americi deca ne trebaju uzimaju oni najbolje janicare iz celog sveta a mi nestajemo !

  • S jedne strane si u pravu!Nas prevashodno treba da interesuje stanje u našem društvu i među našim ljudima,ali užasno jezivo je skrnavljenje ove nedužne dece!Zbog ovog skrnavljenja te dece čitav svet bi trebao da reaguje!Bože spasi nas!

 18. Погледајте небо изнад Србије снимано пре 10 мин и видите шта на нас бацају.

  http://www.youtube.com/watch?v=v1a4NfnjSwI&feature=youtu.be

  Када ово кажете омладини они се спрдају, једино им је у глави да изађу, „наватају нешто“, опијају се итд. Тотално слепило. Старије такође боли уво.
  У праву је био Никола Алексић, али изгледа да је довољно да прође само пар дана од неког његово уопзорења на интернет порталима, да људи (они који су се слагали са њим, а да не спомињем оне који нису) забораве на све то. Трују нас свакодневно разним информацијама, и тако заборављамо да нам се о глави ради, првенствено духовно па онда и физички(где уосталом и спада ово прскање).

  !!!!!!!!

 19. Na ovom konkursu se nalaze deca ministara iz Srbije . Ljubi ih tata I tata . Vlada Srbije placa skolovanje ovakve dece koji ce siriti zarazu po svetu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Ердоган зове Путина у помоћ, Трамп жестоко удара

Анкара-Турски председник Реџеп Тајип Ердоган разговарао је телефоном с председником Русије Владимиром ...

САД: Краве ухватиле лопова (видео)

Вашингтон-Стадо говеда-истражитеља помогло је полицајцима из Санфорда, на Флориди, да ухапсе крадљивца ...