Александар Вучић (Фото: Јутјуб)
Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић: Нема радника увозимо Албанце

Владичин Хан- Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће суштински јужни крак Коридора 10 бити завршен до краја године.

 

“Остаће нам на једној цеви у тунелу Манајле и још нешто на Момовом камену, али суштински ће све бити готово. Пут ће бити отворен до краја године, али радиће се до марта, априла сигурно”, казао је Вучић обилазећи радове на ауто-путу код Владичиног Хана.

Он је казао да има доста проблема на деоници кроз Грделичку клисуру, где три пута косине праве проблеме и где на 26 од 44 километара морају да се праве потпорни зидови.

Такође, на деоници Српска кућа-Левосоје од девет километара има проблема, а највећи је што немамо довољно радникал, навео је Вучић.

“Највећи пробелм што наши подизвођачи тамо немају довољно радника, увозимо раднике из Албаније и Македоније, немамо армираче за бетон”, казао је Вучић.

На питање да ли је задовољан динамиком радова на изградњи ауто-пута, Вучић је казао да увек може брже.

“Али да нам та предавања не држе они код којих су овде све биле пољане, без експропријације,.. Па овде у Владичином хану продавница није радила до пре неколико година, све су фабрике испродавали и трпали паре у џепове, а сад им не ваљају нове фабрике, а видите колико су људи задовољни сада”, казао је он.

 

 

Б 92

21 коментара

  • Илија Петровић

   Лако је теби да се јављаш иза плота, скокни ти да армираш.

  • Иди на портал Србин Инфо јер си тамо цар примитивизма. Ово остави нама који имамо бар мало културног изражавања. За Вучка сви знамо да је све и свашта, али није потребно на оваквим местима приказивати примитивизам већ се изражавати културним језиком и неким смислом. Ове речи можеш испољавати када видиш Вучка на улици, а не на овом сајту.

 1. Слика говори више него ријечи, лик са слике је тешки умоболник и то сваком може да се деси, трагедија је и страшно је што је овај лик на челу световне власти државе Србије.

 2. Da je dobro, nije, da je bolje od ranije, jeste… Pametnom dosta.
  P. S. Izvinjavam se zbog latinice.

 3. Могао би да позове још миграната из Турске да заврши деоницу, док Срби напуштају Србију.
  Променио свест код Срба (завршио посао Јосипа Броза, са којим се идентификује), шиптарима, арапима и странцима поклонио државне територије и ресурсе , пољопривредно земљиште даје на добош истима, увози цигане, шиптаре и мигранте да промени структуру становништва ( налази им посао, добијају држављанство, дневнице и стипендије, заштитио их ко беле медведе), Србима наметнуо робовласнички статус или их натерао да напусте Србију, ничу џамије без дозволе, …
  Закључак је да овај манијак завршава посао, који западне и источне хорде нису успеле 2000 година.

 4. Vidi mu slike ko pacov sa ona dva zubica dole, ljubi ga majka radodajka i babo siptar.

 5. Лажовчина био и остао показујући своје издајничко лице мрзећи СРБЕ И СРБИЈУ А ЗАРАД ЛИЧНЕ КОРИСТИ ЏУКЕЛА ИЗДАЈНИЧКА.

 6. Kako bi bilo da pocnes i koze da uvozis. ovaj narod si dovoljno izjebao, Predji na ono cemu ti je tata junfer skinuo. Kruska pada ispod kruske, siptar pada sa kruske. Poslijedice ostaju.

 7. Они убијају нашу децу на спавању и на купању, отели нам ГЛАВНИ ДЕО државе, а Вучић њима даје посао. Познајем бар десетак АРМИРАЧА који у Београду у 3 месеца имају посла 15-ак дана, а НИКАД нису чули да има посла на Коридору 10! Иначе би, природно, ОДМАХ се јавили!

 8. E ovak, srbijanci , ne znam dal ste upoznati sa time , pa ako niste , znajte.,,,. na kraju ove godine Hrvatska vlada određuje i usaglašava kvote za uvoz privremene radne snage iz srbije i Bosne. …., Tako da čete uz čiščenje Slovačkih , Čeških , poljskih , NJemačkih i inih ghovana , od iduče godine čistiti i naša , Hrvatska ghovna ,a možda nešto i zaradite…..

 9. _______________“ZNACI POJAVICE SE NOVA EKOLOSKA DRAZAVA NA BALKANU BEZ GOVANA-krvatska“

 10. Ima li neko ustanova da me spasi komentara ovoga lazova i prevaranta.Jutros mi se pojavi iz kucice moga kera Carlija.Pitah komsije sta bi to gde mi je ker.Odgovor da se na smrt preplasio od AV AV.Carli molim te vrati se nece dugo on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Вучић поново разговарао са Жигмановим и поручио: Срби морају да воле и поштују Хрвате!

Београд-Председник Србије Александар Вучић позвао је данас грађане Србије да поштују хрватску ...

Војислав Шешељ (Фото: Танјуг)

Шешељ: Отмица новинара је напад на Вучића

Београд – Идеја је била да Стефан Цветковић нестане и да се ...