(фото:БН ТВ)

Звезда је у Лиги шампиона!

Салцбург-Фудбалери Црвене звезде досањали су сан у Аустрији и после више од две и по деценије ће играти у Лиги шампиона!

Српски шампион одиграо је нерешено 2:2 у Салцбургу против аустријског шампиона и захваљујући головима у гостима комплетирао невероватну серију у овогодишњим квалификацијама.

Звезда је после 0:0 у Београду имала заостатак од 2:0 погоцима Мунаса Дабура, али је „блицкригом“ Ел Фардуа Бена средином наставка дошла до највећег успеха у овом веку.

„Црвено-бели“ још од историјског успеха из Барија нису играли у елити и ова генерација остаће упамћена у клупској историји као прва која је дошла до групне фазе откад се игра у овом формату.

Звезда је на „Ред Бул арени“ имала велику подршку својих навијача, више од 9.000 „делија“ стигло је у Салцбург и правило сјајну атмосферу, али то није омело домаће играче који су кренули изузетно офанзивно од самог старта.

Б 92

 

2 коментара

 1. То је важно а што се држава распродаје и распарчава то није важно,важно је бити руља клубова кои носе симболе комунистичког војника (срвена звезда-петокрака) и комунистичког војника (партизана)…….чуди ме да нема фудбалски,кошаркашки итд клуб звани КОКАРДА И ЧЕТНИК па да имамо вечоти дерби између свих против свих…..

  • Генерално све игре са лоптицом су ђавоља работа, да човек утроши слободно време, не на спасењње, него на чемер, који најчешће доноси разочарање. О томе доста кажу Свети Оци. Ипак, народ свецки, мора да има и неку разоноду, те ако је већ то фудбал ил тенис, дајте да то мало оплеменимо, посебно када је реч о фудбалу, јер је проблем у корену назива клубова. Замислите да вам се клуб зове „сатанистичко српско језгро црвене боје“ – не бисте баш навијали за њега. Управо у томе је проблем, навијамо.

   Црвена Звезда треба да промени име. За то треба да се направи јавни конкурс. Име које носи је комуњарско, атеистичко и сатанистичко, те су тако погрдни и надимци тог клуба. То име је име једног мрачног времена за Србе и треба га заборавити. Памтити само успехе тих „јунака“. Ја сам „звездаш“ али нисам задовољан начином како су је назвали људи службе 45-те.

   На жалост Србијом неће владати Срби, докле год се ради за празнике посвећене Господу, Васкрс Божић Вазнесење, као и за празнике посвећене Пресветој Богородици, Мала Госпојина и Велика Госпојина, дотле не могу да очекујем, да разум и срце влада Србијом, већ нечији анти Србски циљ. Ипак, то ме не спречава, да изнесем мишљење.

   Данас неки нови људи морају да донесу указ о промени имена. Као што се мења улица, тако треба да се промени и анти Србска грешка, која се налази у наслову имена.

   Са тим се врв неће нико сложити, или ретко ко, али покајањем се једино долази до исправке. Признањем своје и туђе грешке. Наша је грешка што смо прихватили назив, и то срцем. Сви грешимо, а посебно они који су то намерно радили, током времена анти Србства.

   Ево ја предлажем неколико назива, како да се од сада овај клуб зове: Православни Крсни клуб Београд, Црвени Крст, Свети Кнез Лазар, Србски Ратници, Косовски јунаци, Србски клуб Деспот, Србски ногометни клуб. Београдски Спортски Клуб – БСК, Соколски клуб Београд, Србски Соколови, Православни клуб Орао, Београдски Царски клуб, Хелм, СветоСавски клуб Београд, Домаћинско спортско друштво Београд, Србски Домаћински клуб, Београдски фудбалски клуб Црвени Крст, ФК Београдски Орао, Сокол, …

   Онда ће се променити и понашање навијача од дивљака постаће примерни домаћини, деца и очеви. Србски

   Праштајте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

„Косово је Србија“ усред Русије! (ВИДЕО)

Уочи прве утакмице репрезентације Србије на Светском првенству у Русији против Костарике, ...

(Фото: ЕПА/ДОМИНИК АНГЕРЕР)

Србија декласирала Боливију са 5:1

Фудбалска репрезентација Србије убедљиво је вечерас у аустријском Грацу победила Боливију са ...