Ивица Дачић

Стравична истина о Ивици Дачићу! (Видео)

Београд – Видео открива застрашујуће податке,који доказују да је Ивица Дачић већ деценијама умешан у криминалне активности,због којих ни дан данас није одговарао!

Просто је невероватно,да овај човек што је дубље био у криминалу,то је добијао све одговорније државне функције. Штете које су нанели он и врх његове странке држави Србији и њеним грађанима,мере се са милионима евра!

Све ово и још много занимљивих података,који прате криминалну каријеру Ивице Дачића можете погледати у овом одличном видеу.

Наратор: Драган Филиповић

Српски Колектив

21 коментара

 1. Па одакле му онолики еври за куповину кућа по еу. А БЕШЕ ДАВНО АФЕРА „КОФЕРЧЕ“ ГДЕ СУ СВИ УМЕШАНИ У КОРУПЦИЈУ И ВЛАСТ А И ОПОЗИЦИЈА. Свака част часним али веома ретким изузецима.

 2. Tako su uključili mnoge kontraverzne biznismene ,koji su bili zaštićeni od policije inspekcije i bilo koje poreske kontrole .Tipičan primer je veliki ugostiteljski objekat u Leštanima ,gde visoki političari i policiski funkcioneri ,dovode svoje švalerke u zaštćenim aparmanima .

 3. A vi bando AV AV jurite i ubijate prodavce lubenica.Ali sve u svoje vreme.Lopuze jedne.

 4. Ништа ново. Није то тако страшно. Много је страшније што је овај народ слеп код очију и глув код ушију. Тако је било од 1944. па до данас и нема могућности да се промени. Имамо ми већ доста медија који на то указују, али народ то не чита и не слуша. Народ се забавља са глупостима и не примећује где и у шта срља.

  • Слажем се са сваким словом Вашег коментара.

   • Не знам колико имате година, али можда знате да је ово једини народ на свету који је прихватио туђинца за „императора“, испевао му стотине песама (росно цвеће, љубичица бела и плава…) које смо певали и дању и ноћу и кад смо пијани и трезни, носили му по три месеца штафету за рођендан, заустављали фабрике да би излазили на улице и дочекивали га или испраћали на „славне „путеве по белом свету, смештали га и чували само у краљевским дворцима а називали га БРАВАР, прекројили му капларске гаће у маршалске…..
    То је тај народ, јединствен по много чему, а несрећан у свему био и остао.

 5. Нема никога да заустави банду. А мајмуни упорно гласају за њега.
  Најбољи је део, када патолошки лажов оптужује професионалног лажова да лаже. Па не могу да се договоре. Срцепарајуће.

 6. Pa sta ocekivati od jugokomuniste i hrvata?!?!?!

 7. ____________________“Slobo,dolazio“ratluk“,rekla sam,obezbedjenju da ga ne pusta.Nervira me budala…rece“beli cvet u kosi svom“papucaru“_____________mira sotona“.

 8. Хаха овај крмак вас јаше већ 20 година а ви нико ништа. Ај што јаше, него и за уши вуче.

 9. _________________________hahhaaahhhhaaha,nisi se uplasio kad si prvi put video semafor,“odlazeci u jna“.KOZOJEPCU.

 10. Драган Крстић

  Анализом институционалног понашања неког друштва могуће је сазнати његову „свест“, његове начине мишљења, веровања и вредновања, па и више од тога, његова свесна и несвесна хтења. Може се сазнати оно што ни у самом том друштву није спознато као свесни доживљај. Слично као и у индивидуалном случају, када се на основу његовог објективизованог понашања закључује о свесној и несвесној динамици, тако се и у случају анализе неког друштва може анализовати његово институционално понашање као процес објективизације његовог свесног и несвесног бића.
  Методолошки се ствари много не мењају ни када је у питању власт мањине која се наметнула неком друштву и која технологијом власти врши насиље над њим.

 11. Драган Крстић

  Та власт зна да је уљез, иначе не би дуго опстала. Она стога чини све могуће напоре да сакрије своју праву природу. У савременим условима то постаје све теже и вероватно да у тој околности треба тражити један од разлога зашто већина диктатура тежи да пређе у тоталитарни систем, јер само под тим условима може да се створи бар донекле прихватљив привид о легитимности и легалности власти. То је главни разлог зашто је већина „несврстаних“ земаља са стварно диктаторском влашћу тежила „социјализму“, јер се само на тај начин може прећи у тоталитарни систем, а да лице тог режима буде барем донекле сакривено. И то је разлог зашто све „десне“ диктатуре морају упоредиво брзо сићи са историјске позорнице. Оне не могу да пређу у „социјализам“, будући да је он нешто „лево“, па не могу прећи ни у тоталитарни систем, који једино може обезбедити дуже трајање власти у садашњим цивилизацијским условима.

  • Драган Крстић

   Потреба за тоталитарним системом произлази из потребе да се психолошки инвентар владајуће групе у подпуности преведе у институционални систем. Важан, вероватно најважнији, део тог инвентара је страх од губитка власти и брига да се она одржи по сваку цену, што је по правилу уграђено у идеологију власти. Та власт се не може одржати ако институционални систем не ради искључиво са психолошким инвентаром владајуће групе. У тоталитарном систему увек је реч о једној врсти савремене касте, чији припадници могу имати различита социолошка, па чак и политичка обележја, али сви они морају имати сличну психолошку структуру ауторитарне личности, спремне на апсолутну послушност, свеједно под каквим интимним изговором. Тако постављен и подешен институционални систем мора садржавати брижљиво конципирану обману јавности о правим намерама власти.

   • Драган Крстић

    Преовлађујући концепт обмане мора да се самим механизмима извођења операција пренесе на општи однос према реалности и зато такав институционални систем лажно приказује и саму реалност, често је дајући у обрнутој слици, са инверзним релацијама. Најдраматичнија је ипак тежња да се сама власт глорификује као не само „општенародна“, већ и једино могућа, да се насиље хвали као благост, а опште понижење као достојанство. Међутим, сва та интелектуална и морална беда, цео тај кукавичлук у грчевитом страху, све се то одкрива као на длану објективизацијом институционалног понашања и анализом садржаја и циљева онога што се објективно чини.

    • Драган Крстић

     Ни владајућа гарнитура нити институционални систем не могу побећи од своје сопствене природе, која се огледа у институционалном понашању. Онако како вербални исказ и понашање неког појединца описује стање његове свести, али и његову несвесну позадину, тако и институционални систем…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Ана Брнабић (Фото: Танјуг)

За премијерку је Косово и Метохија некад било Србија!

Београд – „Изјава председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић „да је Косово ...

(Фото: Фото: YouTube Printscreen)

Потоп у Београду, најава невремена за целу Србију: У Булевару Деспота Стефана активирао се гејзир (Видео)

Београд – Републички хидрометеоролошки завод издао је данас упозорење да ће у ...